ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Άρθρα » Διακόσμηση » Διακόσμηση. Αυτά που ρωτάτεΈφθασε η ώρα της διακόσμησης.

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ:  Μία ανακαινιση δεν γίνεται για να χαλάσουμε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων (συχνά στην τύχη). Γίνεται για να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες που έχει η κατοικία, το κατάστημα, το γραφείο που ανακαινίζουμε, ώστε να πετύχουμε με ευκολία τον αντίστοιχο στόχο μας. (Μην ξεχνάς τους στόχους ανα ανακαίνιση. Δεν ειναι όλοι ίδιοι. Δες πάλι την εισαγωγή)

Σε όλες τις ανακαινίσεις εδώ ειναι το κομβικό σημείο, που μπαίνει η διακόσμηση. Και ας φέρουμε σαν παράδειγμα τις κατοικίες - ανάλογα ερωτήματα ειναι σε καταστήματα εμπορικά, bar, cafe, εστιατόρια, και γραφεία.

Ποιές γωνίες επιλέξαμε να παρουσιάσουν το στίγμα του σπιτιού μας; Πως θα το κάνουμε να αποπνέει θετική αύρα σε εμας, στην οικογένεια μας και στους επισκέπτες μας; Ποια χρώματα θα διαλέξουμε στους τοίχους; Πως θα επενδύσουμε το τζάκι; Θα του κάνουμε κάποια επένδυση η θα γίνει μίνιμαλ; Ποια χρώματα και τι στιλ θα έχει η κουζίνα μας;  Τι συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων θα κάνουμε στο πάτωμα; Πως  θα διακοσμήσουμε το μπάνιο μας; Την μπανιέρα πως θα την φτιάξουμε; Την κρεβατοκάμαρα θα την έχουμε μόνο για ύπνο, η μας ενδιαφέρει να γίνει πρωτεύοντας χώρος;  Τι πόμολα θα βάλουμε; Τι σχέδιο στα κουρτινόξυλα; Ποια χρώματα θα έχουν κουρτίνες και καναπέδες; Τι στιλ θα δώσουμε στις κουρτίνες; Τι φωτιστικά θα βάλουμε; Θέλουμε πλάγιους φωτισμούς με απλίκες; Με ένα λόγο. Ποιο στιλ  μας εκφράζει να ακολουθήσουμε, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας; 

Τώρα θέλουμε λίγη οργάνωση για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από χρώματα

Copyright © Διάσταση & Χώρος - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center