ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Άρθρα » Διακόσμηση » Διακόσμηση. Αυτά που ρωτάτεΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΠΑΝΙΟΥ

Avelon- Η επόμενη ποιότητα, ειναι τα έπιπλα από πορτάκια από βακελίτη η τύπου βακελίτη. Η τιμή τους ξεκινάει από 220 ευρώ το τρέχον μέτρο, ανεβαίνει στα 250 ευρώ και σε πείπτωση που ειναι γυαλιστερός βακελίτης, ανεβαίνουμε στα 280 ευρώ +φπα και πάνω.

- Ακριβότερη ποιότητα ειναι τα έπιπλα κουζίνας, από πορτάκια λουστραρισμένα. Η τιμή τους ξεκινάει από 480 ευρώ το τρέχον μέτρο.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην κατηγορία ΚΟΥΖΙΝΕΣ, μαζί με περισσότερα άρθρα. Aργότερα θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες με περισσότερες κουζίνες και σχόλια. Για να δείτε το άρθρο - ενημέρωση εγχώριων και εισαγώμενων, μηχανισμοί και εξαρτήματα -πατείστε εδώ.

Την φιλοσοφία μας για το μπάνιο, θα την βρείτε στο άρθρο μας "Μπάνιο, η επανάσταση στο σπίτι", στην κατηγορία μπάνιο. Στην συνέχεια θα δημοσιεύσουμε πολλές φωτογραφίες μια μεγάλη ποικιλία

Προς το παρόν να σας προσανατολίσω, ότι ένα μπανιο, που περιέχει την υδραυλική εγκατάσταση, αγορά και τοποθέτηση πλακιδίων, αγορά και τοποθέτηση ειδών υγιεινής, μπαταριών κλπ ξεκινάει από 2.700 ευρώ. Προσοχή αυτή η τιμή αφορά, τις εργασίες και τα οικοδομικά υλικά

Τις αγορές των ειδών υγιεινής, των πλακιδίων, μπαταριών κλπ, θα τις υπολογίζετε από 500 ευρώ και επάνω. 

Καμπίνα μπάνιου θα βρείτε  από 250 ευρώ.

Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε (Υλικά και τιμές. Μια πρώτη προσέγγιση) στην κατηγορία μας ΜΠΑΝΙΟ.

Copyright © Διάσταση & Χώρος - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center