ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Εταιρικό προφίλΕταιρικό προφίλ

Η εταιρεία "διάσταση και χώρος", δραστηριοποιείται στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και ανακαίνισης από το 1983 αποκλειστικά με ανακαινίσεις κατοικιών, καταστημάτων και γραφείων.

Στη πορεία έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα σε συνεργασία με την εταιρεία ΓΕΚ ΑΕ, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Υπουργείο Δικαιοσύνης, καταστήματα Praktiker, Ψυχιατρικό Κατάστημα Αττικής, κλπ. αποκτώντας σημαντική πείρα σε εξειδικευμένες γνώσεις.

Η φιλοσοφία της εταιρείας έγκειται:

Σε κατοικίες πρακτικές,΄λειτουργικές με διακριτική διακόσμηση που να ηρεμεί τους κατοικούντες και τους επισκέπτες.

Σε καταστήματα που δίνουν βάρος όχι στην ανάδειξη του διακοσμητή και της εταιρείας, αλλά στη μελέτη για τη προώθηση και προβολή των εμπορευμάτων, στη ανάδειξη του εξωτερικού καταστήματος, αλλά μέσα στη εικόνα του περιβάλλοντος χώρου των γειτονικών καταστημάτων.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας, προωθεί την ιδέα της διαμόρφωσης ταρατσών, που πέρα από την γενικευμένη οικολογική αναγκαιότητα, αναδεικνύονται σαν χώροι κοινωνικοί αλλά και προσωπικής ηρεμίας και απόλαυσης. Δίνουμε βάση λοιπόν, στη μελέτη και κατασκευή κήπων, περγκόλων, μπάρμπεκιου, αλλά και σιντριβανιών, τονίζοντας την ηρεμία και τη χαλάρωση που μας χαρίζει η επαφή με το φυτικό περιβάλλον και το υγρό στοιχείο.

Αξιοποιώντας τη τελευταία τεχνολογική γνώση, χρησιμοποιούμε τον φωτορεαλισμό. Η δυνατότητα να δούμε σε εικονική πραγματικότητα το αποτέλεσμα οποιαδήποτε εργασίας θέλουμε να κάνουμε, μας βοηθάει να ελέγξουμε το αποτέλεσμα, με τη μικρότερη δαπάνη, πριν καν ξεκινήσουμε τις οικοδομικές εργασίες.

Μπορείτε να δείτε και τις υπηρεσίες μας

Copyright © Διάσταση & Χώρος - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center