ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Άρθρα » Ανακαίνιση » Υλικά. Τιμές και εφαρμογέςΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ

Διαμέρισμα 70 τετρ. μέτρων. 

Μεγάλη είσοδος. Γκρεμίσαμε τον τοίχο, και την ενοποιήσαμε με κουζίνα και σαλόνι, μετατρέποντας, τον παλιό χώρο εισόδου σε μία πολύ χρήσιμη τραπεζαρία. Η ενοποίηση του χώρου, μας επέτρεψε να κατασκευάσουμε τοξοειδή τοίχο (δεξιά) και να εκμεταλλευτούμε το κάτω μέρος του στην τραπεζαρία, και το πάνω μισό του, στο διπλανό μικρό παιδικό υπνοδωμάτιο, δίνοντας του ψηλή ντουλάπα.

 

Δημιουργήσαμε ψευδοροφή, με κρυφό φωτισμό. Περάσαμε όλα τα καλώδια ρεύματος, τηλεφώνου και ηχείων πάνω από την γυψοσανίδα. Τοποθετήσαμε ηχεία συνδεμένα με το στερεοφωνικό, αλλά και το home cinema. δίνοντας δυνατότητα στο καθημερινό γεύμα η σε μία γιορτή την δυνατότητα της μουσικής.

 

Διασκεδάσαζουμε τις ξεκάρφωτες κολώνες με κρυφό χρωματιστό φωτισμό. Ο φωτισμός αυξομειώνεται με ντίμερ, τονίζοντας τον χώρο κατ επιλογήν ώρας και περίστασης.

Τοξοειδής κατασκευή home cinema. Η οθόνη τοποθετείται μέσα στην εσοχή, ενώ όλος ο εξοπλισμός και τα δύο ηχεία, προσαρμόζονται στο βάθος του κενού του τόξου. Για τα υπόλοιπα ηχεία έχουν τραβηχτεί οι καλωδιώσεις, και προσαρμόστηκαν δίπλα στους καναπέδες. 

 

Κατασκευή  διπλής κουρτινιέρας στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα. Θεατρικοποιημένη απόδοση, με σποτ ανάμεσα στις δύο κουρτίνες, δίνοντας την δυνατότητα να αυξομειώνεται ο φωτισμός με ντίμερ. Το φως τονίζει με ένταση το υψηλό μέρος της κουρτίνας, και χάνεται απαλά μέχρι το πάτωμα. Την ομορφιά της κατασκευής, την απολαμβάνουμε εσωτερικά και εξωτερικά, δίνοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα και της εξωτερικής όψης του χώρου μας.

 

Και φυσικά πρωτεύον υλικό και στους επαγγελματικούς χωρους. Κατάστηματα BODY CLUB. Κατασκευή με περιμετρική έμφαση στον φωτισμό, για την καλλίτερη προώθηση των εμπορευμάτων.    

 

Copyright © Διάσταση & Χώρος - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center