ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Άρθρα » Ανακαίνιση » Υλικά. Τιμές και εφαρμογέςΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Αν μιλήσουμε για πλήρη ανακαίνιση, που σημαίνει ακύρωση όλων των παλιών καλωδιώσεων και εγκατάσταση καινούργιων, μέ όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές (κλιματιστικά, τηλέφωνα και τηλεόραση σε όλους τους κεντρικούς χώρους, συναγερμό για την κάλυψη όλου του διαμερίσματος, κάμερες κρυφούς φωτισμούς σε κουζίνα, σαλόνι κρεβατοκάμαρες), αλλαγή βεβαίως του πίνακα κλπ, μαζί με την επαύξηση ισχύος στα παλιά διαμερίσματα (πριν του 1985), μπορούμε να προσανατολίσουμε, κατά  προσέγγιση και ανάλογα τις ανάγκες, για όσους ενδιαφέροναι για κατοικίες. Σημειώστε: Μιλάμε για την πιο κρυφή εργασία, που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε σωστή.      

 Για 70 έως 90 τετρ. μέτρα περίπου στις 3.300 ευρώ.

      Για  90 έως 120 τετρ. μέτρα περίπου στις 4.000 ευρώ, και

      Για περισσότερα τετρ. μέτρα  η τιμή θα εκτιμηθεί ανάλογα τις ανάγκες της κατοικίας.

Τα καταστήματα κάθε είδους και τα γραφεία, θα εκτιμηθούν μετά από συγκεκριμένη μελέτη.

    Οι δυνατότητες του φωτισμού ειναι άπειρες. Από την ποικιλία των οικιακών φωτιστικών, μέχρι τις τεράστιες δυνατότητες του επαγγελματικού φωτισμού, μπορούμε να αναφέρουμε ότι αποκλειστικά και μόνο οι ποικιλίες των λαμπών, μας δίνουν δυνατότητες  ειδικευμένης προσαρμογής  στο γραφελιο στο σαλόνι, στην βιτρίανα του καταστήματος, στην κεντρική σάλα, ανάλογα το τι θέλουμε να αναδείξουμε, από τι απόσταση κλπ.

  

Ξεχωριστή αναφορά θα κάνουμε σε δύο σημεία προς το παρόν.

Α) Όσον αφορά τις κατοικίες, για τις δυνατότητες του "έξυπνου σπιτιού". Την δυνατότητα π.χ να ελέγξετε αν ξεχάσατε ανοικτά φώτα, η να ανάψετε τον θερμοσίφωνα η το κλιματιστικό, μέσα από το κινητό σας.  Και πολλές άλλες δυνατότητες που μπορείτε να δείτε στο πραγματικά ωραίο site της legrand

Β) για την δυνατότητα των Led, στον επαγγελματικό χώρο, τονίζοντας ότι η απίστευτη οικονομία τους, σε συνδυασμό με την τεράστια δυνατότητα προγραμματισμού  χρωματικής εναλλαγής, μπορεί να καταστήσει ένα χώρο να φαίνεται ανανεωμένος πάντα αποκλειστικά και μόνο από τα led. 

Για τα ηλεκτρικά θα μπορούσαμε να γράφαμε 100 φορές περισσότερα και πάλι θα ήταν λίγα, γιατί αποτελούν  μία από τις βασικές δυνατότητες της διακόσμησης. Θα περιοριστούμε σε αυτά, για να πάρετε μια πρώτη ιδέα, γιατί τα υπόλοιπα ειναι ζητήματα  που συνδυάζονται με μια προσεκτική και σωστή μελέτη.

 Οι εταιρείες που υπάρχουν ειναι πάρα πολλές, τουλάχιστον στον οικιακό φωτισμό, ενω στον επαγγελματικό μάλλον έχουμε απο τα πιο ποιοτικά εργοστάσια στο κόσμο. Όσον αφορά το επαγγελματικό ντιζάϊν, σε προϊόντα εισαγωγής, η Bright, μάλλον ειναι η πιο οργανωμένη και με την μεγαλύτερη γκάμα.

         

            

 

 

Copyright © Διάσταση & Χώρος - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center