ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Άρθρα » Κατοικία » ΜπάνιοΜπάνιο - υλικά και τιμές. Μια πρώτη προσέγγιση

Να ξεκινήσουμε λοιπόν με τα έπιπλα μπάνιου. Κυκλοφοράνε τιμές από 250 ευρώ. Μην τα πλησιάσετε - σε ένα χρόνο συνήθως φουσκώνουν, γιατί πολλά κατασκευάζονται με απλή μελαμίνη. Στην αλλαγή του, τα έξοδα που θα ξανακάνετε, μαζί με τα εργατικά του υδραυλικού, θα σας κάνουν να μετανοιώσετε για την πρώτη σας αγορά. Έπιπλo μπάνιου, μπορείτε να βρείτε αξιοπρεπές σχέδιο και ποιότητα, ξεκινώντας από 800 ευρώ, έως 1.300.  Βέβαια βρίσκετε τα ειδικά σχέδια και με 3.000 ευρώ και πάνω. Μεγάλη ποικιλία θα βρείτεστην εταιρεία ¨Κρύσταλλο - ντεκόρ".  Στο απόλυτο κλασσικό στυλ, ξεχωρίζουμε αυτά της εταιρείας Mikant. Εδώ για επένδυση στον τοίχο προτιμείστε μάρμαρο. Νομίζουμε όμως οτι οι ενδιαφερόμενοι αξίζει να δουν μερικά δείγματα.

Εναλλακτική λύση στο έπιπλο μπάνιου, αν θέλετε να κάνετε μια κατασκευή Επιπλα μπανιουπιο ελαφριά και ευρύχωρη, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σετ, νιπτήρων και καθρεπτών από 500 ευρώ, για ελεγμένη ποιότητα. Πολύ καλή εταιρεία, ειναι οι "Αφοι Φουντούκη".  Οι δυνατότητες ειναι πολλές. Αντί για κρυστάλλινο νεροχύτη, μπορείτε να διαλέξετε οποιοδήποτε άλλον, και να διαλέξετε από μια σειρά από καθρέπτες. Το ντιζάϊν πραγματικά εξαιρετικό και πρωτοποριακό.

Καμπίνα μπάνιουΣτην συνέχεια, η ποικιλία των μπάνιων πλουτίζεται με την καμπίνα μπάνιου. Και εδώ η  ποικιλία μεγάλη, και οι τιμές έχουν αρχίσει και χαμηλώνουν. Καλές οι πλαστικές, αλλά οι κρυστάλλινες από φινέτσα απέχουν κατά πολύ, ενώ οι τιμές πλέον συγκλίνουν. Τιμές ξεκινάνε από 250 ευρώ, αλλά με 450 βρίσκετε καμπίνα με άψογη εμφάνιση.

Αν δεν ξέρετε, να σας ενημερώσουμε, ότι καμπίνες μπάνιου υπάρχουν και για μπανιέρες. Κατά τα άλλα, για wc, αν θέλετε μείωση εξόδων υπάρχουν κουρτίνες μπάνιου.

Για αξεσουάρ μπάνιου, σας προτείνουμε την εισαγωγική εταιρεία Νικολάου, που θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία στο site τους, http://www.pomola.gr/.

Για τα υπόλοιπα, δηλαδή υδρομασάζ, (με πρόσθετο μηχάνημα στην απλή μπανιέρα) για jacuzzi, για σκωτσέζικο ντουζ, και σάουνα, θα ασχοληθούμε αναλυτικά. Ενδεικτικά να πούμε, ότι οι απαγορευτικές τιμές του παρελθόντος έπαψαν. Ο ανταγωνισμός και η τεχνολογία κατέβασαν κατά πολύ τιμές, και οι ακριβές εταιρείες, κατασκευάζουν δήθεν χαμηλότερης ποιότητας εμπορεύματα, αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει. Οι ποιότητες παραμένουν πολύ καλές.

Ενδεικτικά να πούμε, ότι jacuzzi, βρίσκουμε με 1.300 ευρώ, ενώ οικιακή σάουνα με 2.300 ευρώ. Η χρησιμότητα τους στην υγεία μας, ειναι πολύ σημαντική, και η απόφασή σας, βρίσκεται στην έγκριση σας να διαθέσετε λίγα τετραγωνικά από τον χώρο σας στο μπάνιο.

Copyright © Διάσταση & Χώρος - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center