ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Άρθρα » Ανακαίνιση » Υλικά. Τιμές και εφαρμογέςΠΑΡΚΕ και Laminate

Ο συνεταιρισμός των τεχνιτών φέρνει παρκέ σε καλές τιμές, αλλά η "interscala" έχει πολύ καλή ενημέρωση σε κάθε είδους δάπεδο, και εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αλλά και μια καλή ποικιλία σε laminate. Από εταιρείες βέβαια υπάρχουν πάρα πολλές, που προσπαθούν να σταθούν επάξια στον ανταγωνισμό. Τι προσέχουμε πριν ξεκινήσουμε; Τρία βασικά πράγματα:

- Το συνεργείο να ειναι έμπειρο

- Το παρκέ να ειναι 10 ώς 15 ημέρες, στον χώρο μας, πριν την τοποθέτηση

- Να ελέγξουμε την υγρασία του χώρου, πριν την τοποθέτηση. Να έχουν τελειώσει οι εργασίες με υγρασία τουλάχιστον 10 ημέρες πριν

ΠαρκεΤο αυθεντικό παρκέ ειναι ζωντανό υλικό και μπορείτε  να το διατηρήσετε, για πάντα, σε αντίθεση με το laminate, που ειναι μια απομίμηση του αυθεντικού υλικού, και λογικά στην 3ετία θα φανεί η φθορά (στα φτηνά), και στην 5ετία δεν θα βλέπεται. (Ως γνωστό, και στα βαψίματα και στα παρκέ κλπ, ο ιδιοκτήτης που το βλέπει κάθε μέρα, το συνηθίζει στο μάτι του, και το νομίζει καλό. Ο επισκέπτης βλέπει ένα χώρο παραιτημένο και παρακμιακό, αλλά πως να το πει. Ειναι από αυτά που δεν λέγονται.)Υπάρχουν βέβαια laminate, με 120 ευρώ το τετρ. μ., αλλά γιατί να μην βάλουμε κανονικό παρκέ; Το κλασσικό παρκέ, το είπαμε πριν ζωντανό, γιατί το καλοκαίρι δροσίζει, τον χειμώνα ζεσταίνει. Ειναι εκλεκτό υλικό, και γιαυτό θέλει την προσοχή του. Στεγνό καθάρισμα, και το σπίτι σας θα έχει  πάντα την αριστοκρατική φινέτσα.  Κάθε 7 περίπου χρόνια, μία συντήρηση στο παρκέ, θα σας παρουσιάζει το πάτωμα, σαν να κάνατε ανακαίνιση μόλις εκείνη την στιγμή. Το λαμπερό αυτό αποτέλεσμα που ανανεώνει το σπίτι, δεν το προσφέρει κανένα άλλο δάπεδο. Και αξίζει να σημειώσουμε, ότι ταιριάζει με κάθε είδους διακόσμηση.

Copyright © Διάσταση & Χώρος - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center