ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Άρθρα » Ανακαίνιση » Υλικά. Τιμές και εφαρμογές



ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ

Συνεργαστήκαμε με την εταιρεία "Μακρής" και μείναμε ευχριστημένοι με την μεγάλη γκάμα του, και την δυνατότητα να δίνει λύσεις. Μην ξεχνάμε ότι τα γυαλότουβλα έχουν στάνταρ μέγεθος, και τα μισά σε οριζόντια και κάθετη τυποποιημένη μορφή δίνουν το καλλίτερο απότέλεσμα.

Η επιπλέον δυνατότητα τους να υπάρχουν μηχανισμοί που να δίνουν την δυνατότητα να ανοίγουν σαν παράθυρα με ανάκληση, λύνουν την υγειονομική ανάγκη εξαερισμού του χώρου. Υπάρχουν βέβαια και τα γνωστά γυαλότουβλα με τις τρύπες, σε διάφορα σχέδια.

Η χρωματική γκάμα τους ειναι τεράστια, πετυχαίνοντας και εξιδεικευμένες αποχρώσεις. Στην διακόσμηση, επίσης η δυνατότητα του ειναι μεγάλη.

.

 

 

Η πολύ καλή εταιρεία art decor έχει φέρει καταπληκτικές παραστάσεις, δίνοντας την δυνατότητα να στολίσεις μεγάλους χώρους, να τους εμπλουτίσεις με διακριτικούς και όμορφους φωτισμούς  και εσωτερικά λουλούδια.

Πρακτικά ξέρουμε όλοι, ότι το γυαλότουβλο, θεωρείται τοίχος φωτιζόμενος, και έτσι μπορούμε να φωτίσουμε σκοτεινούς χώρους με φυσικό φως, εκεί που ο νόμος  μας υποχρεώνει τα έχουμε σταθερό τοίχο.

 

 

Εσωτερικά, στους δύσκολους χώρους της ανακαίνισης, όταν πρέπει σε ένα παλιό σπίτι να βγάλουμε ένα επιπλέον δωμάτιο, παιδικό, γραφείο η κάτι άλλο το οποίο ειναι σκοτεινό, το γυαλότουβλο ειναι η πραγματική λύση.

 

Copyright © Διάσταση & Χώρος - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center