ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Άρθρα » Ανακαίνιση » Υλικά. Τιμές και εφαρμογέςΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Από ανακαίνιση σε ισόγειο διαμέρισμα 137 τετρ. μ σε 4όροφη πολυκατοικία κατασκευής 1914, στην οδό Καρνεάδου, στο Κολωνάκι

 

Η ακύρωση των παλιών υδραυλικών, η αποξήλωση των παλιών ειδών υγεινής, μαζί με την επανεγκατάσταση  των παροχών ύδρευσης, αλλά της αποχέτευσης για το μπάνιο και την κουζίνα,  καθώς και η τοποθέτηση των ειδών υγιεινής, και της κουζίνας, κοστίζουν περίπου στα 1.800 ευρώ.(Ιανουάριος 2011 στα 1.400 ευρώ + φπα) Αν υπάρχει και ένα wc επιπλέον, να υπολογίζετε γύρω στα 700  ευρώ επιπλέον. Αν σας πουνε λιγότερα, να ειστε καχύποπτοι. Μπορεί να μην σκάψουν το πάτωμα ως την πλάκα, να στερεώσουν σωστά αποχετεύσεις και σωληνώσεις. Μπορεί να σας πουν να φέρετε εσείς αυτούς που θα ξηλώσουν παλιά είδη υγιεινής, νιπτήρες, νεροχύτες κλπ. Μπορεί να σας αφήσουν τα μπάζα να τα βάλετε σε σακούλες εσείς, και να τα πάτε έξω από το σπίτι, και να ψάχνετε εργάτη να το κάνει.. Υπάρχουν εκατό μπορεί.

Αν θέλετε βρύσες στο μπαλκόνι, η στην αυλή η χρέωση ειναι μικρή.  

Για μεταφορές θέσεων του καλοριφέρ, επίσης οι χρεώσεις ειναι μικρές. Φτιάξτε την κατοικία σας όπως την θέλετε.

Η τοποθέτηση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα ειναι περίπου 500 ευρώ.(Ιανουάριος 2011 στα 250 ευρώ + φπα) Αν ειναι πολλοί οι όροφοι, θα ειναι λίγο περισσότερο.

Copyright © Διάσταση & Χώρος - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center